Motivation: det er ikke pengene der tæller!

Hvorfor er store succeser som Linux, Apache og Wikipedia skabt af talentfulde mennesker på FRIVILLIG basis? Hvad motiverer dem? Er mennesker virkelig ikke motiveret af penge?

Det handler om at belønne sine medarbejder nok til, at de ikke tænker på pengene, men opgaven der skal løses.

Omvendt; er pengebelønningen for stor, så overskygger den opgaven i sig selv – og man får dårlige produkter eller ringe service.

Hør om dette interessante emne i denne video…

Næste UpCast: god forretning og ledelse

Mit næste UpCast kommer til at handle om god ledelse og motivation.

Vi har alle set små erhvervsdrivende, med glade kunder, medarbejdere og skyhøj service, som pludselig vokser med sin egen succes og ender med at blive præget af “koncern kultur”, dårlig service, suboptimering og dårligt arbejdsmiljø.

Der findes heldigvis eksempler på danske virksomheder, som har forstået, hvordan man skaber succes uden at følge de store koncernes traditionelle, tunge og frygtfyldte ledelsesmønstre. Jeg interviewer en virksomhed, som startede med 8 mand i en garage, og i dag tæller over 110 medarbejdere – det hele skabt på anderledes ledelse.

Det bliver super spændende og meget relevant for iværksættere og selvstændige, der overvejer at vækste og få ansatte uden at tabe iværksætterånden.

Hvornår? Snart…! Få besked ved at tilmelde dig min blog pr. mail herunder eller via RSS – og følg mig på twitter 🙂

Modtag en mail, når der er nyt på bloggen. Skriv din e-mail:


1 svar

Kommentarer er lukkede.