Bestil dit juletræ online

Så er det slut med julestress

Jeg hader indkøb af julegaver i sidste minut. Butikkerne er overfyldte, alt er udsolgt og det er bare træls. Det samme gør sig egentlig gældende for året juletræ – det hader jeg også at købe. Ikke kun fordi, at jeg altid får det gjort i sidste sekund, men også fordi det er besværligt og sviner enormt, at få med hjem.

Mit seneste skud på stammen af virksomheder er TreeTime, som er en webshop, hvor du kan købe dit juletræ – med levering til døren og mulighed for afhentning igen efter jul.

På den måde slipper man for, at stå på en overfyldt stadeplads d. 23. december, og ende med at bukserer et lille snottet juletræ hjem. Nej, nu er det bare at bestille, vælge en leveringsdag og vupti, så står der en fragtmand med et flot 1.-sorteret juletræ i det skønneste Nordmannsgran.

Det er nemt!

Besøg TreeTime